DIFFERENT

Posted in BABY & CHILDREN, DEEP THOUGHTS, FAMILY, FASHION, LIFE, LOOKS, SINDY

Asså idag är jag så trött på livet.. Känns som att allt jag gör blir fel och att jag är okapabel till att vara den jag vill vara. 

Det är så annorlunda denna graviditet, jag har ingen tid till att vila eller ta hand om mig själv ordentligt, jag har så mycket annat att tänka på och prioritera. 

Ozzy är ju alltid prioritering nummer ett och han går igenom en riktig jobbig 2-årsperiod och är missnöjd med i princip allt och vill bara göra det han själv vill och absolut inte det vi vill. Detta leder till att jag känner mig otillräcklig som mamma och tvekar på om jag är kapabel till att vara tillräcklig som mamma åt två barn… Enligt min läkare och vänner som har fler än ett barn så är dessa tankar normala när man går igenom sin andra graviditet, speciellt när första barnet går igenom 2-årstrotset som i sig kan vara svårt att hantera. Jag försöker hela tiden påminna mig själv att mycket av det jag känner nu är hormonellt och okej att känna, men som en perfektionist är det svårt att acceptera att man har brister.

Igår beslutades det att jag ska vara sjukskriven i några veckor. Vill så gärna jobba men mitt psyke är ganska skört för tillfället då jag knappt haft tid till att tänka och har tryckt bort tankar jag behöver ta tid att reflektera över, och jag har även stora problem med min rygg, både foglossning i bäckenet & ischias som strålar ner i benet. Det är skönt att någon satt stopp för mitt hysteri och i princip tvingar mig till att ta det lugnt och tänka på mig själv en stund, jag tror det behövs även om jag är en människa som vill kunna göra allt och lite till!


Blir en del studiohäng nu ett tag, jag vill gärna vara med Michael så mycket jag kan då han får mig att må bra, oavsett vad jag tycker och tänker om mig själv.

13 Comments

 1. Carro says:

  Heja heja! Allt kommer ordna sig, du är grym! ❤

 2. Elin says:

  Åh! Du gör HELT RÄTT! Sätt dig själv och ditt mående högt upp på din prislista nu! Jag är också sjukskriven nu pga jag är helt knäckt av att jobba och ha två barn som sover skit osv, det har tärt som fan på mitt psyke. Hehe, bra reklam för tvåbarnslivet, men det jag menar är bara att jag tycker du är vettig som sjukskriver dig. Ibland behöver man bara en paus. Sköt om dig! Du är grym!

 3. Elin says:

  Priolista ska det stå.. inte prislista, haha!

 4. Hanna says:

  Våra söner är i stort sett exakt lika gamla och nu väntar vi barn igen, samtidigt som er. Jag har också svårt att förstå hur allt ska gå till när allt jag vill göra är att vila medan vår trotsiga tvååring domderar här hemma. Kämpa på! Detta klarar du!

 5. Gabbis says:

  Ensam med tre barn, 4,2 och 1 år. Ingen förstår hur jag orkar men man gör det man orkar och kan och när barnen är så små nöjer dom sig med sånna simpla saker. 🙂 ni kommer få så mycket kärlek och glädje av en till familjemedlem och all oro som du har nu är ju bra påsättochvis för du förbereder ju dig mentalt hur du ska klara av kanske olika sitvationer som komma skall men familjen är allt i slutändan. Omge dig med nära och kära, försök slappna av och andas och njut imellanåt. Livet är som en pilbåge, man dras bakåt för att skjutas iväg fram! Föräldrar är bara människor inga superhjältar, och det är nog bra att visa sin omgivning att det är okej att allt inte är toppen alltid, var perfektionist förut också men började prioritera mig själv och barnen och blev genast lugnare och kunde njuta mer, för vi kan inte styra vad som kommer hända men man kan försöka styra hur man hanterar saker som sker. Grym text och tror många känner igen sig, iallafall jag i alla 3 graviditeter men man lär ju sig något nytt varje dag som förälder, det är ju något man växer in i med tiden och ingen annan kan ta hand om dina barn bättre du för du är den absolut bästa föräldern för just dina barn! Instinktivt så är det så och allt kommer vara solklart när bebis kommer

 6. ​TBT när Kissie länkade till min blogg för några veckor sen! :’)

 7. Missmartini says:

  Be om en remiss till akupunktör från din barnmorska!! Min foglossning försvann helt!!! Gick 11 gånger

 8. Mj says:

  Äntligen ett inlägg ifrån hjärtat, förstår att det är svårt att blotta sina känslor och tankar på det här sättet, starkt gjort!
  Men vill understryka att tankar och känslor från hjärtat är så mycket mer givande för en läsare, har saknat sådana texter då du skrev mycket sånt när du började blogga; innan du blev gravid och majoriteten av dina läsare var gravida och mammor. Är helt med på noterna att livet förändras när man får barn, men lite tråkigt att se att så många av dina läsare hellre läser om vilka kläder som finns i din och Ozzys garderob osv än hur ni faktiskt mår.
  Följt dig länge och fastnade för ditt tänk och ditt hjärta, du är en grym brud Sindy. Låt inte ‘folket’ och all dess ytlighet någonsin få dig att tro att det är det intressanta med dig som person!
  Många styrkekramar.

 9. Frida says:

  Känner igen! Var i början av graviditeten när dottern fyllde 2 nu i December och kände precis likadant. Mådde väldigt psykiskt dåligt och grät och sov mycket. Tycker det blev bättre med tiden i alla fall. Är i v29 snart och har känt mig som mig själv i några veckor. Sen dippar det och osäkerheten på mitt föräldraskap kommer väl följa mig till graven men man gör sitt bästa❤

 10. Anneli says:

  Vart kommer tröjan ifrån? 🙂 Tips på webshops var man kan beställa schysta kläder?

  1. sindyniklasson says:

   Den är från H&M 🙂 kan slänga upp ett inlägg med tips!

 11. Sarah says:

  Dom tankarna är helt normala, jag har en 5 åring och en 10 månaders hemma så även om ni går igenom en 2 årstrotts så är de ingen skillnad från 2 till 5 år. Så de du gör nu gör du bra. Tro på dig själv för du klarar av det! Vi är starkare än vad vi tror

Leave a Reply

Your email address will not be published.