Nu Jävlar

Posted in LIFE, MEDIA, SINDY, SOCIAL

Jag fattar inte vad mitt problem med bloggen är….

Har så sjukt svårt att prioritera den för jag har så mycket annat att ta ansvar för i livet och har alltid prioriterat min IG först då jag helt ärligt tycker den är roligast att styra för det går så snabbt och det finns så mycket mer sätt där att interagera med er följare/läsare! 

Men nu jävlar ska det styras upp här igen 🙂 Snart blir Finest officiellt Lifestyle istället och jag vill att bloggen ska vara igång ordentligt tills dess för är sååå taggad på hur det kommer bli här efter ändringen har skett, stora planer är på g!

Har fått en del requests av er på inlägg ni vill läsa, så jag har en del grejer jag vill och kommer skriva om, jag lyssnar mer på er än vad det ser ut, haha.. Men kom gärna med mer förslag om vad ni skulle vilja läsa om här inne. En YouTube kanal är en stor prio för mig också, så jag jobbar på det för fullt. 


3 Comments

 1. Lina says:

  Varför gjorde du och Micke slut och hur känns det att vara tillsammans igen, har nån av er svårt att lita på varandra efter ni gjorde slut?

 2. Cim says:

  Senaste frågestunden har du inte svarat på va? 🙁

  1. sindyniklasson says:

   Nope! Kommer lägga upp det sporadiskt som hela inlägg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.