M+S

Posted in DEEP THOUGHTS, FAMILY, LIFE, RELATIONSHIPS, SINDY

Har ju inte skrivit om en av de bästa dagarna i mitt liv, dagen Michael friade och jag sa ja till honom för resten av livet!

Min födelsedag var den 9e mars och jag fyllde 24 år denna gång, och jag brukar inte vara den som ens firar min födelsedag men Michael ville göra något speciellt åt mig så jag lät honom men jag trodde aldrig att det som kom skulle komma… 

Vi har nämligen diskuterat förlovning förut och Michael har alltid stått fast vid att han inte tror på giftermål och att det är något han inte vill göra, oavsett hur mycket han älskar mig. Detta har gjort mig ledsen för jag har alltid drömt om att gifta mig med Michael, men jag har ändå alltid respekterat hans känslor och beslut angående ämnet så har mest försökt glömma tanken att det någonsin skulle ske.

Morgonen började med två jättefina presenter från Adidas, två dressar jag velat ha ett bra tag och även mina drömskor, rosa tubular shadows och bara det gjorde mig gladast i världen, men dagen hade precis börjat, han hade verkligen planerat allt i detalj!

Vi åkte sedan in till stan där han bjöd på lunch på bästa Taverna Brillo och sedan gick vi ut på en tur runt i olika affärer och jag fick shoppa precis vad jag ville, kände mig som en liten bortskämd prinsessa men det var precis det han ville 🙂

Efter detta erbjöd han mig att få gå på massage, men jag kände mig redan bortskämd nog, så jag tackade nej och sa att jag hellre ville ha en från honom senare! 

Då sa han att han ville ta ut mig på middag bara vi två, så Sanne hämtade Ozzy på förskolan medans vi åkte ut mot Kungsholmen till Organgeriet och där väntade hela min familj (och Ozzy såklart) och överraskade mig med en fantastisk middag! Jag trodde verkligen att kvällen slutade här och jag var redan i extas för att jag haft världens bästa födelsedag….


Sedan från ingenstans så berättade Michael att min kväll inte var slut, utan att vi skulle spendera natten på SUPERFINA hotellet Drottning Kristina på Birger Jarlsgatan, i en av deras finaste sviter och jag ville gråta för att jag blev så glad, en hotellnatt var något vi verkligen behövde och har försökt planera in jättelänge men aldrig fått ihop, så detta var pricken över i:t för i princip bästa dagen i mitt liv (förutom dagen Ozzy föddes).

När vi kom fram till hotellet och jag gick in till rummet så väntade rosor och paket på sängen, han hade smygit iväg under dagen och preparerat ALLT. Men innan vi la oss i sängen och mös så bestämde vi att vi skulle gå till affären för att köpa lite godis och dricka att ta med upp till rummet..


När vi gick ut så började det dugga ute, och regn är mitt favoritväder så jag njöt verkligen av att gå ut på promenad med min kärlek i regnet efter världens bästa dag och tänkte på att vi skulle ha en fantastisk natt tillsammans, så mitt humör var verkligen på topp! 

När vi skulle gå förbi kungliga biblioteket i humlegården så stannade vi vid ingången som var helt tom på folk och jättefint belyst i mörkret, och jag trodde Michael skulle ta fram en cigarett ur fickan, men då sa han att han har en sak till att ge mig som kommer göra mig till världens lyckligaste tjej…. och ut från fickan kommer den svarta asken och han går ned på knä (i någon sekund trodde jag att jag skulle dö av panik och lycka) och så frågar han om jag vill gifta mig med honom och jag ramlar ner på mina knän framför honom och omfamnar honom samtidigt som jag gråter mer än någonsin och svarar JA! Sen stod vi där i minst 30 minuter och bara höll om varandra i regnet och grät, kändes som scenen i spindelmannen när han och Mary Jane kysser varandra i regnet haha!


Sedan gick vi och köpte vårat godis och sprang tillbaka till hotellet, och där spenderade vi världens finaste natt och morgon ihop som blivande man & fru och jag kunde på riktigt klassa mig själv som den lyckligaste människan i världen, och Michael ska förevigt ha en eloge för det finaste och mest fantastiska frieriet någonsin <3 


Nästa sommar blir vi äntligen herr och fru Sjöberg och jag längtar så otroligt mycket tills dagen vi officiellt är varandras hela livet!

5 Comments

 1. Lee says:

  Fan så fantastiskt det låter!! <3 min kära sambo har också sagt att han aldrig vill gifta sig, men jag behöver alltså inte ge upp hoppet 😉 all lycka till er och er familj!

 2. Åhh så fint och romantiskt! Grattis 🙂

 3. Erik Hedsell says:

  Ni har verkligen en fantastisk lycka som har funnit varandra….det är som en saga som faktiskt är en Sann Verklighet. Med detta vill jag säja att ni har imponerats och inspireras mig av all er kärlek och omtanke i vad ni har klarat av i all er enkelhet igenom allt ni har gått igenom av det lilla jag har följt med er i “Unga föräldrar”. Ni har verkligen visat vad man som ung kan lyckas med kärlek och omtanke med er ärlighet. Tårarna kryper fram av denna din berättelse av din/er lycka av din Micke. Många hjärtliga lyckönskningar till eran
  Lucy o er framtids familj. /Mvh Erik

 4. Erik says:

  Ni har verkligen en fantastisk lycka som har funnit varandra….det är som en saga som faktiskt är en Sann Verklighet. Med detta vill jag säja att ni har imponerats och inspireras mig av all er kärlek och omtanke i vad ni har klarat av i all er enkelhet igenom allt ni har gått igenom av det lilla jag har följt med er i “Unga föräldrar”. Ni har verkligen visat vad man som ung kan lyckas med kärlek och omtanke med er ärlighet. Tårarna kryper fram av denna din berättelse av din/er lycka av din Micke. Många hjärtliga lyckönskningar till eran
  Lucy o er framtids familj. /Mvh Erik

 5. Hanna says:

  Kollade på Bianca Ingrossos Youtube klipp, du är SJUKT lik hennes vän som sitter till vänster i soffan, när dom gör spelet “jag har aldrig”. fyfan vad coolt om ni hade träffats och stylat varandra!! SHIT

Leave a Reply

Your email address will not be published.