Fråga mig

Posted in DEEP THOUGHTS, LIFE, SINDY

Fick en request om att sätta igång en frågestund, det var ju så himla länge sedan och jag har varit så dålig på att svara förut men vill verkligen svara på era frågor denna gång då jag tycker det är ett bra sätt att visa er vem jag är 🙂 

Så ställ era frågor i kommentarsfältet till detta inlägg så svarar jag antingen med ett individuellt inlägg per svar eller samlade i ett inlägg, vi får se hur jag gör!

Jag och min älskling under en av mina få permissioner från sjukhuset ❤️

11 Comments

 1. Josefin says:

  1. Kände du av rent kroppsligt och hormonellt vilket kön barnen du bar på i magen hade, innan du fick veta det via UL? 🙂
  2. Om du jämför dina förlossningar, vilken var lättast/svårast?
  3. Var det svårt att välja barn till lillebrorsan?
  4. Har du haft några udda cravings under dina graviditeter?

  Roligt med en frågestund 😀
  Väntar själv nummer två & graviditeterna är såååå olika.
  Därför är jag nyfiken på hur du upplevt dom 🙂

 2. Emelie says:

  Varför är emot vaccin? Du säger att du är påläst och det skulle vara ytterst intressant att höra hur Du resonerar. Detta är självklart inte menat som en pik utan som en genuin undran 🙂

 3. Angelica says:

  Hur kom ni fram till lillebrors namn?

 4. Nicole says:

  Det här är kanske lite mer invecklade frågor eller ‘inlägg’ men kan du inte berätta om hur förlossningen gick, första mötet mellan syskonen, vad exakt hände med din kropp under graviditeten, vad är framtids planerna nu – med barnen och arbeten? (:

  Varför namnet Luna?
  Hur tror du skillnaden kommer bli nu med två barn istället för ett?
  Tror du att ni kommer skaffa flera barn i framtiden?
  Hur tror du ozzy kommer bli som storebror?
  Hur ska ni försöka uppfostra era små tillsammans? Vad är målen för dem? (:
  Hoppas allt går toppen för er och eran lilla familj på nu fyra!

 5. Hellen says:

  Hej, Har du fortfarande problem med maten? Hoppas att du mår bättre och sll lycka till med Luna!

 6. Emma says:

  Jag har precis kollat på Unga föräldrar där ni var med. Där hette Ozzy Lucifer, har ni bytt namn eller har jag missförstått?
  Väl mött, Emma

 7. Nina says:

  Grattis till er fina son! Jag undrar hur du och Micke hittade tillbaka tillvarandra efter allt som hände? Är nämligen själv i en jobbig situation där min killa har varit otrogen och mina känslor är så knäppa just nu. Han gråter och är förtvivlad över sitt misstag men jag vet inte hur jag ska bete mig själv just nu. allt är så jobbigt och skulle behöva råd av dig som verkar vara en stark ung tjej <3

 8. Fanny says:

  Hur är Micke som pappa? Alltså söker inte bara svar : bra. Utan tar han ansvar, vad gör han med barnen, hur ser han på sitt föräldraskap. Och den här frågan handlar inte om att jag anser att han är en dålig pappa, tycker han verkar jättebra. Men nyfiken….

 9. 1. hur kom ni fram till namnet Luna?
  2. Varför har han en sond?
  4. Hur regerade Ozzy på sin bror?
  5. Hur kommer ditt liv ändras med två barn?
  6. Vad kommer bli de svåraste med två barn

 10. Maria says:

  Hej! Har ni bytt namn på lucifer till Ozzy?? 🙂

 11. Janina says:

  Vart ska ni flytta i sommar? Hur bor ni nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.